• Archive of "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π.Φ.Δ." Category

  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ , ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.‏

  28 Νοεμβρίου 2013 // Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ , ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.‏

  Δαμουλή - Φίλια Λίτσα
  Αγαπητοί συνάδελφοι όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης,

  Θα ήθελα με την παρούσα επιστολή μου να καταγγείλω τα παρακάτω:
  1. Καταγγέλω την απανθρωπιά του Υπουργείου Παιδείας προς τους λειτουργούς του, ειδικά της Εκπαίδευσης ,την
   αδιαφορία του που τις περισσότερες φορές φθάνει στην εγκατάλειψη,όπως στην περίπτωση της Ρόδου,  της δασκάλας και του καθηγητή Αγγλικών που πήγαν στα Δωδεκάνησα να υπηρετήσουν την παιδεία όπως τόσοι αλλοι κατά εποχές εκπαιδευτικοί.και τους ξέβρασε το κύμα στα παράλια της Τουρκίας….
  2.Η αιώνια παρατεταμένη αδιοριστία πάντα ωθούσε απεγνωσμένα τους εκπαιδευτικούς να αναζητήσουν θέση εργασίας πολύ μακριά από τους τόπους που λίγο πολύ ήξεραν…,και πάντα βρισκόταν τρόπος γι’αυτό Βασική όμως προυπόθεση για να εργασθούν τόσο μακριά από τους γιατρούς και τα Νοσοκομεία ήταν να έχουν άριστη υγεία,αλλιώς αλλοιμονό τους….Παλαιότερα λοιπόν υπήρχε ο θεσμός των δυσπρόσιτων διορισμών σε τέτοια ακριτικά σημεία της χώρας.Βέβαια ποτέ η ΟΛΜΕ ,ούτε οι κατά τόπους ΕΛΜΕ, δεν είχαν διαμαρτυρηθεί για τα <<κίνητρα>..Δηλαδή για την υποτυπώδη επιβράβευση αυτών των ακριτών -δασκάλων στους οποίους το Υπουργείο Παιδείας φερόταν πάντα με τα ίδια ΜΟΡΙΑ όπως στους συναδέλφους τους τους τοποθετημένους πχ. στην Υδρα,στα Μέθενα, στον Πόρο.Αυτοί λοιπόν, Συνάδελφοι των μεγάλων πόλεων και της Αθήνας, οι ακρίτες δάσκαλοι , δεν είχαν πότέ καμία αλλη επιβράβευση για το τόσο δύσκολο αλλά και προκλητικά ενδιαφέρον έργο τους.Δύσκολο από απόψεως κυρίως προσαρμογής στα κοινωνικά ,περιβαλλοντικά,οικονομικά ,εκπαιδευτικά δεδομένα της νέας τους θέσης Eξοδα μεταφοράςκαι μετακίνησης από τον τόπο καταγωγής πρός τον τόπο εργασίας,έξοδα ενοικίασης κατοικίας για διαμονή ,έξοδα σύτισης, ένδυσης, έξοδα για την επιστημονική και παιδαγωγική ενημερωσή τους.Αναλογιστείτε λοιπόν τι τους έμενε και τι τους μένει από τον μισθό τους .Το Υπουργειο Παιδείας ήταν λοιπόν γι’αυτούς ,όπως και για τους σημερινούς εκπαιδευτικούς ,ένα <<αθέατο>>,φάντασμα  υπουργείο, με συνήθως αθέατους,και φαντάσματα Προισταμένους .Τους Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συναντούσαμε αποκλειστικά στα γραφεία τους στις Διευθύνσεις και διαβάζαμε τις ευχές και διαταγές που μας διαβίβαζαν.Κανείς τους δεν ήταν πραγματικά δίπλα μας σ΄΄ολα αυτά τα χρόνια που διανύσαμε στην μακρά πορεία της εκπαίδευσης σε διάφορα σημεία της χώρας. .Ας μη μιλήσουμε για τους σχεδόν ανύπαρκτους Σχολικούς Συμβούλους που έρχονταν στα Δωδεκάνησα ,στους Λειψούς, να μας επισκεφτούν τον Μαιο μόνο,κι ας ημασταν πρωτοδιόριστοι καθηγητές φιλόλογοι μάλιστα, με τόσα  διαφορετικά αντικείμενα διδασκαλίας.Επί πλέον το διδακτικό έργο γινόταν δυσκολότερο με το ένα και μοναδικό σχολικό εγχειρίδιο Νεοελληνικής γλώσσας που ήταν γραμμένο κυρίως για τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας κι όχι προσηρμοσμένο στις ιδιαίτερες τοπικές ανάγκες..και με τοπικές .ευαισθησίες για όλους τους μαθητές της χώρας.και τις γλωσσικές και πολιτιστικές τους ιδιαιτερότητες.
  3.Καταγγέλω την Τοπική Αυτοδιοίκηση με τις πολλαπλές της αρμοδιότητες και  τους πολλούς αρμόδιους που δεν έχει φροντίσει να στεγάσει το Δάσκαλο,τον Καθηγητή σ΄΄ενα αξιοπρεπές οίκημα μ’ενα συμβολικό ποσό αντι των ενοικίων ,έτσι ώστε να μην είναι το θύμα των ιδιοκτητών κυρίως στις τουριστικές περιοχές της χώρας που τον βγάζουν έξω με την έναρξη της τουριστικής περιόδου, όπως συμβαίνει στην Ρόδο,στα Δωδεκάνησα γενικότερα,στην Κέρκυρα,στην Ερέτρεια και αλλού.
  Τέτοιες πρωτοβουλίες είχε υλοποιήσει για τους δημοσίους υπαλλήλους ο Δήμος Νισύρου τη δεκαετία του ’90.Επίσης με ανάλογη πρωτοβουλία της Εκκλησίας είχε στηριχθεί το πρώτο τμήμα του Ιονίου Πανεπιστημίου,το Ιστορικό, στην Κέρκυρα.Οι διδάσκοντες διέμεναν  σ΄΄ενα οίκημα όταν έφθαναν στην Κέρκυρα.Ενω από το 2000 οι διδάσκοντες    << πληρώνουν για να εργάζονται>>…Οι Κερκυραίοι δεν ενδιαφέρθηκαν να φτιάξουν ενα πανεπιστημιακό campus για να στεγάσουν τους καθηγητές που έρχονται εκεί από μακρινά μέρη της Ελλάδας,ενώ υπάρχει πολύς χώρος για κάτι τέτοιο.Φαίνεται ότι προτεραιότητα κι έδω ,όπως στα Δωδεκάνησα ,έχουν οι τουρίστες.Ως εκ τούτου η εκπαίδευση έρχεται σε δεύτερη και τρίτη μοίρα όπως αντιλαμβάνεσθε..και στο τέλος την παίρνει ο άνεμος και τα κύματα….
  4.Καταγγέλω τους κατά τόπους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Πρωτοβάθμιων ,Δευτεροβάθμιων και Τριτοβάθμιων Εκπαιδευτικών μας Υδρυμάτων για την έλλειψη πρωτοβουλίας και διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Παιδείας. Στην περίπτωση πχ. του Καστελλορίζου, το Γυμνάσιο άργησε πολύ να ξεκινήσει τη σχολική του χρονιά σε αντίθεση με τα υπόλοιπα σχολεία της χώρας.Σε πολλά σχολεία της χώρας έχουν έλλειψη βασικών ειδικοτήτων στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση,όπως Καθηγητών Μαθηματικών, αλλά και άλλων πρακτικών ελλείψεων των Σχολείων.
                            Ευαγγελία Ι. Δαμουλή,Φιλόλογος Ελληνικής και Γαλλικής γλώσσας,Διδάκτωρ Γενικής και Συγκριτικής Γραμματολογίας Ιονίου Πανεπιστημίου,Συγγραφέας.,Μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Ν.Καζαντζάκη,της Εταιρείας Πελοποννησιακών Σπουδών,της Εταιρείας Λογοτεχνών Ν.Δυτικής Ελλάδας.
  ..
  Η Ευαγγελία Δαμουλή -Φίλια υπηρέτησε ως  Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Γαλλικής γλώσσας στο Β Λύκειο Αμαλιάδας Ηλείας (1981-82)                              ΣτοΓυμνάσιο-Λύκειο Καράτουλα Ηλείας(1982-83
  Στο Γυμνάσιο Δωρίου Μεσσηνίας(1983-84)
  Στο Γυμνάσιο-Τιθορέας και Ελάτειας Λοκρίδας(1984-85).                   Στο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας Θεσπρωτίας(1985-86)
  Στο Γυμνάσιο Ερέτρειας Ευβοιας( 1986-87)                                                               Υπηρέτησε ως  διορισμένη φιλόλογος της Ελληνικής γλώσσας στο Γυμνάσιο-Λύκειο Λειψών Δωδεκανήσου (1987-1988)και (1988-1989)
  Στο καλοκαιρινό Σχολείο των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα στην Παλλήνη Αττικής.
  Στο  Α Λύκειο Κορίνθου (1989-1990)
  Στ ο 4ο Λύκειο Αμαρουσίου Β Αθήνας(1990-1997)
  Με απόσπαση στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο στη Κομοτινή,στο Τμήμα Εθνολογίας(1997-1998).
  Στο 8ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου με απόσπαση (1999-2000)
  Στο Τεχνικό Λύκειο Κέρκυρας
  Στο Εσπερινό Λύκειο Κέρκυρας
  Στο ΕΠΑΛ Κέρκυρας
  Ως Διδάκτωρ Γενικής και Συγκριτικής Γραμματολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου,εδίδαξε Νεοελληνική Λογοτεχνία και Γαλλική γλώσσα στο Τμήμα Αρχειονομίας- Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα με Προεδρικό Διάταγμα 407/80.

  Posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π.Φ.Δ.

  ΤΟ WIF ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

  13 Αυγούστου 2013 // 2 Comments »

  Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες του forum μας,

  Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, έπληξε όλα τα σημεία της ζωής μας, ακόμα και την έκφραση της διανόησης. Ως τώρα με απέραντη δυσκολία καταφέραμε να διατηρήσουμε αυτήν εδώ την σελίδα, με μοναδικό σκοπό την διεύρυνση της σκέψης για την καλυτέρευση της ζωής μας.

  Είμαστε υπερήφανοι ότι το πετύχαμε.

  Πάνω από 800.000 μηνύματα με εγκώμια για την πρωτοβουλία μας, πήραμε όσο διαρκεί αυτό forum. Είναι μηνύματα από όλο τον κόσμο και αυτό μας κάνει πιο υπερήφανους. Αλλά το οικονομικό πρόβλημα, απειλεί την ύπαρξη αυτής της σελίδας.

  Σκέφτηκα λοιπόν, να απευθυνθώ σε εσάς για την διάσωσή του.

  Αν μπορέσετε καταθέστε στον παρακάτω λογαριασμό, όσο λίγα νομίζετε. Ακόμα και 1Euro είναι αρκετό γιατί είμαστε πολλοί.

  IBAN: GR34011021300000 21355562360

  (BIC) ETHNGRAA

  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 213 555623 60

  ΑΓΓΕΛΟΣ Α. ΣΠΑΘΗΣ

  Posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π.Φ.Δ.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  16 Μαΐου 2009 // 646 Comments »

  Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης και η Εταιρεία Συγγραφέων Βορείου Ελλάδος, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του τ. Υπουργού Παναγιώτη Μποκοβού “Η Πολιτική στην Ελλάδα” την Πέμπτην 21 Μαϊου και ωρα 8 μ.μ. στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης ( Εθν. Αμύνης 27).

  Ομιλητές: Γεώργιος Παπαδόπουλος, τ. Βουλευτής, εκδότης περιοδικού “Πολιτική και Οικονομία”, Αλέκος Δαφνομήλης, πρόεδρος της Εταιρείας Συγγραφέων Βορείου Ελλάδος.

  Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, πρόεδρος Σ.ΕΚ.Β.Ε.

  Υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμόύ και Μακεδονίας – Θράκης.

  Posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π.Φ.Δ., ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ WIF.GR

  6 Μαΐου 2009 // 2.519 Comments »

  Αγαπητοί φίλοι,

  με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι από σήμερα προστέθηκε η κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, για όσους θέλουν να εκφράσουν τις πολιτιστικές τους ανησυχίες. wif.gr

  Posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π.Φ.Δ., ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

  Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  25 Φεβρουαρίου 2009 // 370 Comments »

  Η πολιτική στην Ελλάδα- Ευτελισμός και διαφθορά.

  Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Παναγιώτη Μποκοβού με τίτλο: Η πολιτική στην Ελλάδα, ευτελισμός και διαφθορά. Αποτελείται από δέκα κεφάλαια: Πολιτική, πολίτες, τρομοκρατία. ΟΙ φορείς της εξουσίας. Τι επηρεάζει η πολιτική. Ελληνική Δημοκρατία = Ολιγαρχία του πλούτου, των Μ.Μ.Ε. και λίγων πολιτικών οικογενειών. Είσοδος στην πολιτική, οικογενειοκρατία, νεοποτισμός, λαϊκισμός. Η πολιτική και το κράτος της Αθήνας. Πολιτική και διοικητική διαφθορά. Ο ευτελισμός της πολιτικής και των πολιτικών. Οι προσπάθειες εκφυλίσμού του λαού. Το αδιέξοδο και το πρότυπο.

  Το βιβλίο αποτυπώνει την αγωνία γιά την χώρα μας και τον λαό μας των ενεργών πολιτών, που κυριολρκτικά απότελούν την τελευταία ελπίδα για τη διάσωση της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Το βιβλίο βασίζεται στα γεγονότα, καταγράφει την άσκηση της πολιτικής στην Ελλάδα και κρίνει αυτή και τους πολιτικούς. Όπου χρειάζεται προτείνει λύσεις.

  Συμπερασματικά το βιβλίο καταλήγει στα παρακάτω:

  Η χώρα μας βυθίζεται καθημερινά στο τέλμα της απραξίας, καλύπτεται από την διαφθορά και οδηγείται στην παρακμή. Ότι κινείται στον δημόσιο τομέα, συνιστά μιά απλή διαχείριση δημοσιοϋπαλληλικού χαρακτήρα των τρεχουσών υποθέσεων, ενώ ο ιδιωτικός τομέας αγωνίζεται απελπισμένα -ιδίως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις- να επιβιώσει. Τα ερείσματα του έθνους και του κράτους, όπως η εκπαίδευση, η εκκλησία, η νεολαία, οι ένοπλες δυνάμεις, υπονομεύονται και βάλλονται από παντού. Οι πολίτες έχουν γίνει αδιάφοροι για το παρόν και το μέλλον και γι’ αυτό η υπογεννητικότητα έχει καταστεί ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την διαιώνιση του λαού μας. Οι θεσμοί και η ηθική καταρρέουν και κανείς δεν ενδιαφέρεται να σταματήσει κράτος και λαό από τον κατήφορο.

  Όλα τα θέματα εξετάζονται με σαφήνεια, αντικειμενικότητα και τόλμη, ενώ παρατίθενται στοιχεία και ντοκουμέντα. Το βιβλίο συμπεραίνει: Πολιτική στην Ελλάδα δεν υπάρχει πλέον. Ευτελίστηκε, απαξιώθηκε, αυτοκαταργήθηκε. Παναγιώτης Μποκοβός, εκπρόσωπος του wif.gr

  (Κεντρική διάθεση: Αριστοτέλειο βιβλιοπωλείο, Ερμού 61, Θεσσαλονίκη, τηλ 2310 282782)

  Posted in WIF, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π.Φ.Δ., ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 4

  22 Ιανουαρίου 2009 // 5.007 Comments »

  Αγαπητοί φίλοι,
  Όσοι θέλετε να στείλετε τα σχόλιά σας για ένα άρθρο ή και περισσότερα, δεν έχετε παρά να κάνετε ένα «κλικ» ή στον τίτλο του άρθρου ή στην λέξη comments και θα ανοίξει η φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε τα σχόλιά σας και εν συνεχεία να τα αποστείλετε. Καθημερινά τις απογευματινές ώρες αναρτώνται όλα τα σχόλια χωρίς οποιαδήποτε παρέμβαση. Βέβαια υπάρχει «φίλτρο» για τυχόν προσβλητικές εκφράσεις που δεν ανταποκρίνονται στην ποιότητα του wif.

  Posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π.Φ.Δ.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο3

  10 Ιανουαρίου 2009 // 60 Comments »

  Το wif.gr ανακοινώνει ότι ξεκίνησε μια πρωτοποριακή συνδιάλεξη με όσους επιθυμούν να αρθρογραφήσουν. Αν όχι ως εκπρόσωποι αλλά και ως επισκέπτες, μπορούν να στείλουν τα κείμενά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση solega52@hotmail.com και τα κείμενά τους θα αναρτηθούν όπως τα συντάσσουν οι ίδιοι.

  Για όσους επιθυμούν να αναλάβουν εκπρόσωποι είναι εφικτό να αναρτηθεί και θέμα που αυτοί επιθυμούν, πάντοτε στα πλαίσια παγκοσμίου ενδιαφέροντος.

  Επίσης κάθε αρθρογράφος εκπρόσωπος του wif.gr, προβλέπεται να έχει τον δικό του κωδικό εισόδου και να αρθρογραφεί αυτόνομα.

  Posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π.Φ.Δ.

  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ή ΠΑΙΔΕΙΑ?

  3 Οκτωβρίου 2008 // 35 Comments »

  Αγαπητοί φίλοι, εδώ και καιρό, με αφορμή ένα γράμμα που πήρα από μια φίλη μου, με απασχολεί η ερμηνεία των λέξεων «παιδεία» και «εκπαίδευση». Η φίλη μου αυτή εξέφρασε (θα πω κάπως απελπισμένα), ότι η παιδεία έχει μετατραπεί σε εκπαίδευση. Θεωρώ λοιπόν καθήκον μου να ανοίξω αυτό το θέμα στο Π.Φ.Δ.

  Προσπάθησα να συμβουλευτώ ένα φιλοσοφικό λεξικό που βρίσκεται στα χέρια μου, (μόνο αυτό έχω) και φευ, ούτε που τις αναφέρει. Με λύπη μου λέω ότι είναι το Ρόζενταλ-Γιουντίν και εξεδόθει από την ακαδημία της πάλαι ποτέ πανίσχυρης ΕΣΣΔ. Έτσι κατάφυγα στο ηλεκτρονικό λεξικό «Πύλη» του Α.Π.Θεσσαλονίκης. Οι ερμηνείες που πήρα, ίσως είναι η άκρη του νήματος για τις περαιτέρω αναζητήσεις μας. Λέει λοιπόν, α) εκπαίδευση: η καλλιέργεια με συστηματική διδασκαλία και άσκηση σε σχολεία, για να μπορέσουν να ασκήσουν(προφανώς οι μαθητές) κάποιες επαγγελματικές ή άλλες δραστηριότητες. Περίφημα. Μα προσέξτε τι λέει στην λέξη παιδεία! β) παιδεία: πνευματική καλλιέργεια! Μόρφωση! Κουλτούρα!.. Έχει δίκιο λοιπόν που ανησυχεί η φίλη μου, και το συμπέρασμά μου είναι ότι η εκπαίδευση βγάζει «κουρδιστά πορτοκάλια», ενώ η παιδεία, άνω θρώσκοντες ανθρώπους. Και έχω να πω στους εκπαιδευτικούς, να μην κομπάζουν, γιατί η παιδεία είναι αυτή που θέλει κότσια. Ιδού η Ρόδος! Πεδίον Δόξης Λαμπρών! ΣΟΛΕΓΓΑ, εκπρόσωπος World Intellectual Forum.

  Posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π.Φ.Δ., ΔΙΑΝΟΗΣΗ

  ΕΥΣΗΜΑ ΑΝΤΙ ΠΟΙΝΗΣ

  20 Σεπτεμβρίου 2008 // 22 Comments »

  Με θλίψη διαβάσαμε ότι σε χώρα της Μέσης Ανατολής, καταδικάστηκαν βαριά δύο πνευματικοί άνθρωποι, επειδή εξέδωσαν μη εγκεκριμένη μετάφραση θρησκευτικού περιεχομένου.
  Δημοσιογράφοι απ’ όλο τον κόσμο, κάλεσαν τον πρόεδρο της χώρας αυτής να τους απονείμει χάρη.
  Το Π.Φ.Δ. καλεί αυτόν τον πρόεδρο να ζητήσει συγγνώμη και με ένα ευχαριστώ να απονείμει εύσημα σ’ αυτούς τους πνευματικούς ανθρώπους, που προαναγγέλουν άνοιγμα σε νέους ορίζοντες.
  Π.Φ.Δ.

  Posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π.Φ.Δ.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 2. ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ

  // 4.064 Comments »

  ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ UNICEF.
  Θέση του Π.Φ.Δ. είναι η αυτοτελής χρηματοδότηση της unicef.
  Πιστεύουμε ότι μπορούν να υπάρξουν πόροι από τα πνευματικά δικαιώματα των εργατών της σκέψης. Για να είναι όμως αυτοτελείς πόροι πρέπει να «περάσουν» στην κατανάλωση.
  Να ενταχθούν στο οικονομικό status. Το Π.Φ.Δ. ζητά την γνώμη, ως προς την πραγμάτωση και εφαρμογή αυτής της θέσης, και την ολιγόλογη άποψη εκπροσώπων του, που είναι Οικονομολόγοι.
  Π.Φ.Δ.

  Posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π.Φ.Δ.